diumenge, 8 de maig del 2011

Qui som els TanStúPids


   Gràcies a les xarxes socials ens vam conèixer tres músics amb trajectòria dins de l'escena musical de Castelló per a fer un tipus de música diferent al que havíem fet i just amb la intenció de fer coses noves i el més obertes possible on tots els membres aportaren, sense miraments, tot el que ens vinguera de gust. Es un treball d'equip on es poden escoltar línies de baix potents, ara netes ara distorsionades, jocs vocals, pianos que passen de la delicadesa al descontrol controlat, bateries solides però riques en matisos, lletres compromeses i composicions que passen per tants estils que costa definir-les. El grup es va formar a finals de 2010 amb Tico Porcar a la bateria i les veus, Diego Barberà al baix i les veus i Joan Villalonga al piano i veus.
   Després varies actuacions amb el nom provisional de "Joan Villalonga Trio", TanStuPids va eixir d'una de les cançons del grup i es va fer realitat un 29 d'abril de 2011 durant un concert com a teloners de Els Amics de les Arts. La dualitat del seu significat ens va resultar atractiva; al principi, era un adjectiu no despectiu que parlava de l'home que es sorprèn  i es queda extasiat davant de les coses meravelloses d'aquest món, després es va decidir que meravellar-se i mostrar els sentiments no era bo per a l'home i la paraula va caure en un significat despectiu que també ens agrada perquè reflexa la passivitat i l'estupidessa de la societat davant de tots el problemes que ens creen uns pocs.
   Aquesta temporada estem de presentació del nostre primer disc que ha eixit amb la discogràfica catalana Flor y Nata Records i que porta per titol el mateix nom del grup "TanStuPids" .
Ací teniu el primer videoclip de la banda amb la cançó "Tan estúpids"



contractació:
 tanstupids@joanvillalonga.es
tfn. 619350312 (joan)
 Fotos promocionals fent clic ací

2 comentaris:

  1. Ja teniu bloc i tot! Molt bé! Us esperem per Catalunya. Quan vingueu aviseu als que anavem de verd que vindrem!!! :)

    ResponElimina